Persbericht (1) – Vergroot het e-Commerce potentieel van uw MKB-bedrijf: Het PECOS4SMEs Project is gestart!

Het PECOS4SMEs Project: Gepersonaliseerde training op het gebied van e-Commerce over de grens

 

Over PECOS4SMEs

PECOS4SMEs heeft tot doel de e-Commerce omzet van MKB-bedrijven uit verkopen over de grens te vergroten en tegelijk hun operationele kosten te verkleinen. MKB-bedrijven krijgen door het project de mogelijkheid e-Commerce strategieën te implementeren die aansluiten op hun specifieke behoeften zodat ook zij het internet als omzetkanaal ten volle kunnen benutten.

 

Waarom PECOS4SMEs?

De voordelen voor MKB-bedrijven om e-Commerce in te zetten binnen hun bestaande zakelijke activiteiten zijn de volgende:

  • Vermindering van operationele kosten: De online zaak is 24/7/365 open zonder dat er extra mankracht nodig is. Bovendien vermindert de aanwezigheid online marketing- en reclamekosten.
  • Uitbreiding van het klanten bestand: Vanwege een groter geografisch bereik,  permanente bereikbaarheid van het bedrijf online en verhoogde zichtbaarheid door de inzet van zoekmachine marketing (SEO) worden meer klanten bereikt in dezelfde tijdsspanne;
  • Klant loyaliteit: E-Commerce elementen – zoals mond-tot-mond reclame, online ervaringen en het intensiveren van directe informatie aan klanten – helpen MKB-bedrijven een nog sterker merk voor zichzelf op te bouwen, waardoor hun klant loyaliteit vergroot wordt.

 

Hoe kan uw bedrijf voordeel hebben van PECOS4SMEs?

MKB-bedrijven zullen een online gepersonaliseerd trainingsprogramma  aangeboden krijgen met een nadruk op e-Commerce over de grens. Door dit programma op de eigen webshop of website toe te passen – en met name de adviezen op het gebied van het gebruik van sociale media, SEO/ SEM en hoe de online aanwezigheid klantvriendelijker te maken voor buitenlandse klanten – zullen MKB-bedrijven beter in staat zijn online inkomen te genereren.

 

Meer over PECOS4SMEs…

Indien u meer te weten wenst te komen over dit onderwerp, bezoekt u dan onze website of neem contact met ons op door een email te sturen naar: info@pecos4smes.eu.

 

Disclaimer

Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie.
De verantwoordelijkheid voor deze publicatie (mededeling) ligt uitsluitend bij de auteur; de Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.